Tokë, Fusha dhe Farma në shitje

Prishtinë , 18
Ferizaj , 3
Drenas , 2
Burim , 1
Lipjan , 1
Pejë , 1

Blej, shit apo merrni me qera truall, parcelë, pllac, fushë, pyll në MerrJep.com. Përmes platformës MerrJep.com ju do të jeni më afër blerësve potencial dhe shitësve të parcelave dhe truallit në gjithë Kosovën.

Platforma MerrJep.com është platforma më e madhe për tregti online e cila e bënë lidhjen mes shitësit dhe blerësit duke ia mundësuar kështu blerjen e gjërave nga komoditetit i shtëpisë suaj.

Tokë në shitje

Parcela, pyje, tokë dhe fushë me sipërfaqe dhe lokacione të ndryshme në shitje në gjithë Kosovën. Shikoni shpalljet pë toka në shitje në Prishtinë, Fushë Kosovë, Ferizaj, Prizren dhe në gjithë territorin e Kosovës me ofertat më të mira në treg.

Tokë me qera

Gjeni shpallje për toka me qera të sipërfaqeve të ndryshme në Kosovë. Shiko shpalljet për tokë, truall dhe pllac me qera me çmimet më të volitshme në treg dhe fillo biznesin që gjithmonë keni ëndërruar duke shfrytëzuar hapësirën më të përshtatshme për ju.

Gjej toka, pyje dhe fusha në Merrjep.com

Shikoni shpalljet në "Kategorinë Tokë/Fusha dhe Pyje" dhe gjej tokën, truallin apo pyllin me hapësirën që iu përshtatet juve. Për të gjetur llojin e tokës, fushës apo pyjeve që ju kërkoni shpejt dhe lehtë përdorni filtrat për kërkim.

Pra, filtroni kërkimet në bazë të çmimit dhe llojit të parcelës që deshironi të bleni dhe shikoni shpalljet e renditura sipas veçorive të kërkimit që ju keni zgjedhur.
Në fillim