Chati i MerrJep

MerrJep ju mundëson blerësve dhe shitësve të komunikojnë përmes bisedave të drejtpërdrejta në chat.

Përparësitë e Përdorimit të Chatit të MerrJep

 • Funksioni i chatit të drejtpërdrejtë të MerrJep është lehtë pët t’u përdorur. Nuk ka nevojë ta shkarkoni apo ta instaloni.
 • Chati i drejpëtdrejtë i MerrJep është 100% falas
 • Nuk keni nevojë të prisni shpallësin që t'ju përgjigjet emailave tuaj. Përmes chatit të MerrJep, ata mund t'ju përgjigjen në pyetjet e juaja menjëherë.
 • Një kopje e bisedës do t'ju dërgohet në email adresën tuaj. Një listë me kontaktet e juaja do të ruhet dhe do të jetë në dispozicion sa herë që ju të kyçeni.

Përderisa shpallësi është online, vizitorët mund të bisedojnë në chat me të. Në momentin që shpallësi largohet nga faqja e internetit, ata automatikisht ç'kyçen dhe mesazhet e vizitorëve nuk do të pranohen.

Chati është i ndarë në dy lista:
- Kontaktimet e fundit (Shpalljet që keni biseduar rreth tyre kohëve të fundit)
- Shpallësit Online (të gjithë shpallësit që momentalisht janë në dispozicion në chat)

Nëse jeni një shpallës privat

Çdo shpallës privat i cili ka postuar një shpallje në MerrJep mund të kyçet në listën e tij dhe të jetë në dispozicion për të biseduar në chat me vizitorët. Në fund të bisedës ju keni mundësi ta keni një kopje të bisedës në email adresën tuaj. Kur ju largoheni nga faqja e internetit, ju do ta keni shenjën se jeni offline dhe nuk do të keni mundësi të pranoni ndonjë mesazh shtesë në chat të dërguar nga vizitorët.

Si të kyçeni në chat nëse jeni një shpallës privat
1. Shkoni tek shpallja juaj dhe klikoni në ikonën e chatit.
2. Futni në funksion chatin duke përdorur fjalëkalimin që keni zgjedhur në momentin e regjistrimit të shpalljes.

Pasi të keni përfunduar me këto hapa, ju do të dukeni si online dhe vizitorët e interesuar do të kenë mundësi t´ju kontaktojnë. Pasi biseda të ketë përfunduar, ju do të pranoni një kopje të bisedës në email adresën tuaj.

Nëse ju jeni pronar i një shitoreje

Kur pronari i një shitoreje do të kyçet tek shitorja e tij,menjëherë do të shfaqet shenja se ai është online tek të gjitha shpalljet që janë regjistruar tek ajo shitore. Çdo bisedë e realizuar mes palëve do të regjistrohet dhe dërgohet në email adresat e tyre.

Përfitimet për pronarët e shitoreve duke përdorur chatin e MerrJep:

 • Duke u kyçur vetëm në një shpallje, të gjitha shpalljet tuaja shenjohen si aktive.
 • Ju keni mundësinë ta shenjoni një shpallje ose më shumë si offline duke e klikuar zgjidhjen offline brenda shpalljes.

Udhëzimet për kyçjen e pronarit të shitores
1. Caktoni së paku një nga shpalljet e shitores tuaj nga lista dhe shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj.
2. Ose, kyçuni në shitoren tuaj duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj.

Pasi t'i përfundoni këta hapa, ju do ta keni shenjën se jeni online në të gjitha shpalljet e juaja, duke i lejuar kështu vizitorët t'ju kontaktojnë.

Me rëndësi: Në mënyrë që ta përdorni chatin e MerrJep, ju duhet ta plotësoni fushën ku kërkohet emaili në momentin e regjistrimit të shpalljes suaj.

Nëse ju jeni duke shfletuar shpalljet e përdoruesve të tjerë:

1. Klikoni në shiritin e funksionit të chatit që është i shfaqur në pjesën e poshtme në anën e djathte të faqes së kërkimit ose të faqes së shikimt të shpalljeve.
2. Ju duhet të kyçeni duke përdorur emrin e përdoruesit ose emailin tuaj. Me teknologjinë tonë përcjellëse, emri i përdoruesit ose emaili juaj do të memorohet në kompjuterin tuaj. Kur ju përpiqeni të kyçeni nga ndonjë kompjuter tjetër, juve ju duhet ta shkruani përsëri emrin e përdoruesit ose emailin tuaj.
3. Në listën e shpalljeve, menjëherë pas çdo titulli të shpalljeve, aty është një shenjë që tregon nëse shpallësi është online. Nëse ata janë online ju mund të filloni bisedën në chat menjëherë.

Vini re: Sigurohohuni që të dilni nga chati i MerrJep kur ju largoheni nga kompjuteri që ndani me të tjerët. Nëse nuk dilni, të tjerët mund ta përdorin profilin tuaj në mënyrë të pa duhur.

Nuk lejohet përdorimi i chatit të MerrJep nëse ju keni për qëllim të:

 • Dërgoni Spam mesazhe
 • Shpërndani ndonjë formë të urrejtjes etnike, fetare apo politike
 • Ofendoni të tjerët duke bërë kërcënime ose duke përdorur fjalë vulgare
 • Promovoni ndonjë faqe të internetit ose biznese të cilat janë të ndaluara nga Rregullat e Shpalljes së MerrJep
 • Dërgoni mesazhe në lidhje me aktivitetet e paligjshme, dhunën apo shitjen e narkotikëve
 • Shkelni ligjet dhe rregullat e Republikës së Kosovës

Pasojat e shpërndarjes së informatave të ndjeshme janë përgjegjësi e vetë palëve komunikuese dhe jo e MerrJep.

Përdoruesve që shkelin këto rregulla do t’ju ndalohet menjëherë përdorimi i shërbimit të Chatit të MerrJep.

Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione