Shpalljet e shitësve privat

Çdo ditë në MerrJep publikohen me qindra shpallje të reja. Duke regjistruar shpallje në MerrJep, ju tërhiqni mijëra blerës potencial çdo javë!
Të gjitha shpalljet që pranohen rishikohen me kujdes në mënyrë që të mirëmbahet cilësia e lartë e faqes sonë. Rishikimi bëhet në përputhje me Rregullat e MerrJep. Çdo shpallje mbetet e publikuar për 3 muaj. Çmimi ndryshon dhe mvaret nga kategoria të cilës i përket shpallja.

Ripërtëritni dhe ndryshoni

Shpallja e ripërtërirë shfaqet përsëri në krye të listës dhe mbetet e publikuar për 3 muaj. Përfshihen edhe ndryshimet e shpalljes. Çmimi për ripërtërirjen e shpalljes suaj është 0,5 Eur + 18% TVSH.

Galeria

Shfaqni shpalljen tuaj në galeri ku do të mund ta shohin më shumë njerëz. Galeria shfaqet qindra herë çdo ditë.

Fshirja

Fshirja e shpalljes është mjaft e lehtë dhe e thjeshtë. Vetëm klikoni në “Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj” në shpallje dhe ndiqni udhëzimet. Kur ju fshini një shpallje, nevojiten disa minuta derisa shpallja juaj të fshihet nga lista.

Fotografitë dhe videot

Shpalljet që kanë shumë fotografi dhe video tërheqin me shumë vizitorë. Ngarkoni shpejtë dhe lehtë videot e juaja nga kamera ose nga telefoni mobil.

Shpalljet për kompani

Kompanitë mund të regjistrojnë shpallje në MerrJep dhe gjithashtu mund të hapin një shitore online.

Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione