Galeria

Mundësi për një shitje më të shpejt

Vendosni shpalljen tuaj në galeri ashtu që të shikohet nga ana e shum njerëzve. Për disa ditë, galeria shfaqet qindra herë.

Si të bëheni pjesë e galerisë

Nëse ju tashmë keni publikuar një shpallje, klikoni në “Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj” dhe zgjidhni opsionin “Galeria”.

Ju gjithashtu keni mundësi të zgjidhni opsionin “Galeria” kur regjistroni një shpallje të re.

Shpallja juaj duhet të përmbajë fotografi në mënyrë që të shfaqet në galeri.
Në mënyrë që shpallja të shfaqet në galeri ju duhet së pari të kryeni pagesën për publikimin e shpalljes në MerrJep dhe pastaj ta kryeni pagesën për galerinë.

Në cilin vend shfaqet galeria?

Shpalljen që kanë shtuar mundësinë e galerisë shfaqen në pozicionet e mëposhtme:

  • Në listën e shpalljeve, pas klikimit në hartë.
  • Në rezultatet e kërkimit kur shpallja është e lidhur me fjalën kyçe ose me kategorinë/komunën e zgjedhur.

Nëse nuk mund të shihni shpalljen tuaj në galeri, sigurisht është për shkak se hapërsira e galerisë ndahet me shpalljet e tjera në galeri.

Sa gjatë shpallja do të jetë e publikuar në galeri?

Shpallja shfaqet në galeri 2 javë. Para se të skadojë afati ju do të pranoni një përkujtues në emailin tuaj për ta ripërtërirë shpalljen tuaj.

Këtu ju mund ta shihni se si do të dukej galeria:

Galeria shfaqet në anën e djathtë të rezultateve të kërkimit.
Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione