Reklamimi në hapësirat reklamuese

MerrJep ndihmon kompanitë t’i promovojnë produktet dhe shërbimet e tyre përmes reklamimit në hapësirat reklamuese.

Përparësitë e reklamimit në hapësirat reklamuese

  • Vëmendje ndaj Brendit: Fuqizoni brendin tuaj duke e ekspozuar atë tek 70,000 vizitorë në ditë në MerrJep.
  • Realizoni Fushata Kreative: Përdorni flash animacione për ta tërhequr vëmendjen e konsumatorëve potencial.
  • Marketingu i Synuar: Zgjidhni të përqëndroheni në përpjekjet tuaja të marketingut duke u bazuar në preferencat gjeografike të vizitorëve dhe interesave të tyre.

Hapësira reklamuese të ndryshme për kompani të ndryshme

  • Hapësira reklamuese për të gjitha kategoritë dhe rajonet: Të përshtatshme për kompanitë e mëdha dhe të mesme të cilat dëshirojnë të promovojnë produktet dhe shërbimet e tyre tek të gjithë përdoruesit, në të gjitha regjionet e Kosovës.
  • Hapësirat reklamuese sipas rajonit apo kategorisë: Të përkryera për kompani më të vogla që dëshirojnë të arrijnë një publik specifik, të synuar.
  • Lidhni vizitorët me faqen tuaj të internetit apo me shitoren në MerrJep: Ju as që keni nevojë ta keni një faqe të internetit për të reklamuar në hapësirat reklamuese.

Shkarkoni çmimoren për reklamim në hapësirat reklamuese Shkarkoni çmimoren për reklamim në hapësirat reklamuese

Sa i përket buxhetit tuaj, ekipi ynë i strategjisë së marketingut do t’ju ndihmojë t’i realizoni qëllimet tuaja të marketingut. Na shkruani në emailin tonë duke përdorur formularin për kontaktim që është i vendosur në anën e djathë të faqes ose na kontaktoni përmes telefonit:

Telefoni i Zyrës: 038 742 682
Telefoni Mobil: 049 956 234

Në fillim