Postoni shpallje

Të publikoni shpallje në MerrJep.com është falas. Pasi të plotësoni fushat e kërkuara dhe të kontrolloni shpalljen, duhet të shkruani fjalëkalimin dhe më pas duke klikuar "Publiko Shpalljen", ju do të merrni informacionin e nevojshëm për kryerjen e pagesës. Pagesa mund të bëhet duke përdorur një kartelë bankare (Visa dhe MasterCad) ose me transaksion bankar. Më pas shpallja do të shqyrtohet sipas rregullat e MerrJep dhe do të jetë aktive për 3 muaj pasi të aprovohet.  
Person fizik Kompani

Shtoni prefiksin kur shkruani numrin e telefonit fiks

Mos shfaqni numrin e telefonit në shpallje
EUR

Regjistroni shitoren Këtu

Dosja (fajlli) nuk është ne formatin e videos Fotografia juaj nuk është një figurë e formatit jpg, gif ose bmp.<br /> Ndryshoni formatin e figurës dhe pastaj provoni përsëri. <br />Nëse përsëri nuk funksinon ju mund ta dërgoni fotografinë në emailin e Qendrës për Kujdesin ndaj Konsumatorëve. Fotografija juaj është shumë e madhe. Zvogëloni madhësinë dhe provoni përseri. Dërgoni fotografinë në emailin e Qendrës për Kujdesin ndaj Konsumatorëve nëse përsëri nuk funksinon. Ka ndodhur një gabim i panjohur Fotografija e zgjedhur ka dimensione të gabuara

Ju mund të zgjidhni fotografinë kryesore për shpalljen tuaj duke klikuar mbi atë fotografi që dëshironi.

Dosja (fajlli) nuk është ne formatin e videos Fotografia juaj nuk është një figurë e formatit jpg, gif ose bmp.<br /> Ndryshoni formatin e figurës dhe pastaj provoni përsëri. <br />Nëse përsëri nuk funksinon ju mund ta dërgoni fotografinë në emailin e Qendrës për Kujdesin ndaj Konsumatorëve. Video fajlli juaj është shumë i madh. Madhësia maksimale që lejohet është 50 MB. Ka ndodhur një gabim i panjohur Fotografija e zgjedhur ka dimensione të gabuara
Po, unë miratoj menagjimin e të dhënave personale të MerrJep. Të dhënat e shënuara do të mblidhen dhe procesohen vetëm për qëllimet e lartpërmendura.
Po, unë pajtohem me qëllimin dhe kushtet të MerrJep.com. Lexoni më shumë detaje në lidhje me Të Drejtat e Përpunimit të të Dhënave Personale te seksioni Politikat e privatësisë në faqen e MerrJep.com.
Unë pajtohem që të pranoj këshilla personale, oferta dhe lajme në emailin tim.
Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione