iphone | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Elektronika | Telefona celular

Apple (Iphone) , 32875
Samsung , 1580
Sony , 95
HTC , 84
Huawei , 77
LG , 57
Nokia , 49
Mobile , 40
i-mobile , 21
Acer , 19
BlackBerry , 17
Alcatel , 14
Lenovo , 13
Asus , 12
HP , 8
ZTE , 7
T-Mobile , 5
Vodafone , 4
Apple , 4
Motorola , 3
Benefon , 2
Dell , 2
Amoi , 2
Ericsson , 2
Eten , 1
Toshiba , 1
Chea , 1
VK Mobile , 1
Lenovo , 1
Telit , 1
Nintendo , 1
Apple , 1
Panasonic , 1
i-mate , 1
AT&T , 1
Pantech , 1
Sagem , 1
O2 , 1


Në fillim