Klinë | Makina | Makina bujqësore dhe pyllore

Dje 20:15 ,

Shitet silazha

1 200 EUR

20 Jan 13:55 ,

Prekolica

3 EUR

20 Jan 11:17 ,

Goma 16.9-30

100 EUR

19 Jan 20:14 ,

Valak

330 EUR Price Reduced

19 Jan 20:04 ,

Mikser baj edhe ndrrim

4 300 EUR

19 Jan 20:03 ,

Prokolic plehit

1 800 EUR

19 Jan 20:02 ,

Mbjellse gruni baj ndrrim

1 700 EUR Price Reduced

19 Jan 18:26 ,

Lug per traktor

1 600 EUR

19 Jan 18:22 ,

OM 513

3 100 EUR

19 Jan 18:21 ,

Same 880

19 Jan 18:21 ,

Same 60

19 Jan 18:20 ,

Presa

1 500 EUR

19 Jan 18:20 ,

Lidhse per san

1 650 EUR Price Reduced

19 Jan 09:19 ,

shitetNë fillim