Zgjidhni "Jepet me qera" nëse ju kërkoni edhe banesë edhe një shok dhome. Zgjidhni “Kërkohet me qera” në qoftë se ju keni një banesë dhe dëshironi të gjeni një shok dhome.
Gjinia
Mashkull
Femër
Gjinia e shokut të dhomës
Nuk ka rëndësi
Mashkull
Femër

Gjej bashkëbanues

Keni gjetur apartamentin ideal por nuk keni se me kë ta ndani qeranë? Jeni duke kërkuar në vendin e duhur. Shikoni shpalljet per cimer apo cimere dhe kerkoni personin qe po kerkon te njejten gje si ju, pra, ndarjen e qerase se apartamentit.

21 Sht 13:03 ,

Cimere

21 Sht 11:49 ,

Cimere

20 Sht 22:39 ,

cimer

20 Sht 22:27 ,

cimer

Gjej bashkë banues në MerrJep.com

Të gjithë e dimë se të pasurit një cimer/e me të cilin jetoni se bashku dhe ndani banesën është një avantazh dhe nevojë për të pasur një jetë studentore me pak shpenzime. Të pasurit bashkëbanues iu ofron mundësinë të ndani shpenzimet, punët rreth banesës dhe gjërave tjera që banimi në një qytet tjetër kërkon. E si mund të mos e kërkoni një të tillë?

Shikoni për shpalljet nga shpallësit që tashmë janë duke kërkuar cimer/e dhe kontaktoni me të interesuarit. Ju mund të filtroni kërkimin tuaj për bashkëbanues duke zgjedhur nëse jeni duke kërkuar bashkëbanues femër apo mashkull në mënyrë që ju të shihni bashkëbanues të gjinisë që iu intereson.

Varësisht nëse jeni duke kërkuar vetëm cimer/e apo edhe banesë ju duhet të zgjedhni opsionin "Jepet me qera" nëse jeni duke kërkuar edhe banesë edhe shokë dhome. Ndërsa ju duhet të zgjidhni "Kërkohet me qera" nëse ju keni banesë dhe po kërkoni vetëm shok dhome.
Në fillim