Blije atë që të duhet! Shite atë që nuk të duhet!
  • Të gjithë 1 - 50 nga 2128
  • Personi privat ,2097
  • Ndërmarrje ,31
Sot 18:28
Mzat
Me marrveshje
Malishevë Kafshët të fermës
Sot 18:28
Pula Brahma Gold
Me marrveshje
Pejë Kafshët të fermës
Sot 18:25
Mzat
Me marrveshje
Klinë Kafshët të fermës
Sot 18:13
KOQAKI
Me marrveshje
Ferizaj Kafshët të fermës
Sot 18:12
Farme e lopeve qumeshtore dhe gjedhave ne Istog
Me marrveshje
Prishtinë Kafshët të fermës
Sot 18:04
Pula, Pul e Bardh e Mishit te gatshme per therje dhe Qura
Me marrveshje
Burim Kafshët të fermës
Sot 18:03
Bika Ferma...Qamili. .Ratkovc..
Me marrveshje
Rahovec Kafshët të fermës
Sot 17:56
Lop Bars
950 €
Drenas Kafshët të fermës
Sot 17:54
Qura
Me marrveshje
Ferizaj Kafshët të fermës
Sot 17:52
Mzati afer 18 muaj
Me marrveshje
Pejë Kafshët të fermës
Sot 17:50
bik 2.3kg rreth 750 kg i gjall
Me marrveshje
Klinë Kafshët të fermës
Sot 17:46
Jan Shit
Me marrveshje
Rahovec Kafshët të fermës
Sot 17:42
shes pula dhe gjela
Prishtinë Kafshët të fermës
Sot 17:25
2 viqa tamlit simentall shum te mir
Kaçanik Kafshët të fermës
Sot 17:22
Bika
Me marrveshje
Lipjan Kafshët të fermës
Sot 17:21
Pula
150 €
Mitrovicë Kafshët të fermës
Sot 17:19
Pul e gjel
Me marrveshje
Vushtrri Kafshët të fermës
Sot 17:14
SHES LOPEN
Me marrveshje
Vushtrri Kafshët të fermës
Sot 17:14
bika Bio [ kfalitet ]
Me marrveshje
Skenderaj Kafshët të fermës
Sot 17:13
Bika
Me marrveshje
Fushë Kosovë Kafshët të fermës
Sot 17:10
Lope
Me marrveshje
Vushtrri Kafshët të fermës
Sot 17:09
Vjeta
Me marrveshje
Skenderaj Kafshët të fermës
Sot 17:03
Viq
270 €
Shtime Kafshët të fermës
Sot 17:02
Lop
Me marrveshje
Skenderaj Kafshët të fermës
Sot 17:01
Lopen sa bars 15litra tamel ika mi 600 kg
950 €
Drenas Kafshët të fermës
Sot 16:57
Bika
Me marrveshje
Klinë Kafshët të fermës
Sot 16:50
Lope simentalk
Me marrveshje
Rahovec Kafshët të fermës
Sot 16:49
Pula
Me marrveshje
Besianë Kafshët të fermës
Sot 16:48
Viqat femna 4 copa 049.327.449.
Me marrveshje
Pejë Kafshët të fermës
Sot 16:45
Sane-Balla
Me marrveshje
Burim Kafshët të fermës
Sot 16:41
Biki
1100 €
Shtime Kafshët të fermës
Sot 16:41
Sane-Balla
Me marrveshje
Pejë Kafshët të fermës
Sot 16:09
U SHITT u shitt
Me marrveshje
Skenderaj Kafshët të fermës
Sot 15:57
Viqa
Me marrveshje
Lipjan Kafshët të fermës
Sot 15:54
viqa
Me marrveshje
Lipjan Kafshët të fermës
Sot 15:38
Duj bari i but HAJVALI
Me marrveshje
Prishtinë Kafshët të fermës
Sot 15:36
Pula selbrit dh holandeze
40 €
Prishtinë Kafshët të fermës
Sot 15:34
Luftarakat 7 mujor
Me marrveshje
Mitrovicë Kafshët të fermës
Sot 15:25
Dy mzet te ri 9 muajsh meshkuj
Me marrveshje
Malishevë Kafshët të fermës
Sot 15:19
GJEL ( knus)
20 €
Pejë Kafshët të fermës
Sot 15:06
Pula te llojeve te ndryshme
Me marrveshje
Lipjan Kafshët të fermës
Sot 15:03
Dhjetë koshere të shoqërive me bletë
120 €
Burim Kafshët të fermës
Sot 14:47 Ushqim për bagëti
1 €
Drenas Kafshët të fermës
Sot 14:39
Knus
20 €  25
Fushë Kosovë Kafshët të fermës
Sot 14:21
Mzati 2.50 per kg
Me marrveshje
Drenas Kafshët të fermës
Sot 14:18
Gjeli brahma Gold
40 €
Klinë Kafshët të fermës
Sot 13:34
Lopa shterrp
1200 €
Mitrovicë Kafshët të fermës
Sot 13:03
Maqin per mjeljen e lopeve
Me marrveshje
Skenderaj Kafshët të fermës
Sot 12:30
LOPE
Me marrveshje
Klinë Kafshët të fermës
Sot 12:27
Bika
Me marrveshje
Burim Kafshët të fermës
Para kësai |1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 | E ardhshme    Faqja 1 nga 43
Shkoni në faqen 
Për MerrJep.com | Tregëto sigurtë | Ndihmë | Kontakt
E-mail: support@merrjep.com      Tel: +386 (0) 38 753 134
Copyright © 2009 MerrJep. All Rights Reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
Use of this Web site constitutes acceptance of the MerrJep User Agreement and Privacy Policy.