AUTO SALLON "KOSOVA"

AUTO SALLON "KOSOVA"

AUTO SALLON "KOSOVA"   Shfaqni Më Shumë AUTO SALLON "KOSOVA"
Ben SHitjen dhe blerjen e veturave
Dhe transport
Maxhistralja Prizren- Fush Kosov. Perball Hib Petroolit
Prishtinë
Në fillim