Agjencioni M1

Patundshmëria gjithnje ka vlerë

“M1” Agjencion për Patundshmëri.- është themeluar me 27.05 2008 dhe vepron në tërë tërritorin e Kosovës, si dhe në tërritorin e Shqipërisë.   Shfaqni Më Shumë “M1” Agjencion për Patundshmëri.- është themeluar me 27.05 2008 dhe vepron në tërë tërritorin e Kosovës, si dhe në tërritorin e Shqipërisë.

M1 Agjencion për Patundshmeri merret me këto veprimtari :
- Ndërmjetsim në shitblerje dhe qiradhënje për :
- Shtëpi
- Banesa
- Lokale afariste
- Troje.
Agjencioni M1
Rr. Garibaldi nr. 57, Prishtinë, Kosovë
Prishtinë
19 Qer 10:59 Banesa , Prishtinë

Banes me qira në Emshir, Prishtinë | M1

240 EUR /muaj

19 Qer 10:47 Banesa , Prishtinë

Banes me qira në Bregun e Diellit "M1"

250 EUR /muaj

19 Qer 10:45 Shtëpi , Prishtinë

Shitet Shtepia në Veternik "M1"

220 000 EUR

19 Qer 10:44 Shtëpi , Prishtinë

Shitet Shtepia në Lagjen Emshir "M1"

230 000 EUR

19 Qer 10:43 Banesa , Prishtinë

Banesa 84m2 ne lagjen Mati 1 M1

750 EUR

19 Qer 10:43 Banesa , Prishtinë

Banesë me qira në Fushë Kosovë | M1

250 EUR /muaj

Në fillim