DRENI

DRENI

AGJENSIONI I SHITBLERJEVE DHE QIRADHENJEVE PER SHTEPI ,BANESA ,LOKALE TROJE ETJ
DRENI
42.74121310104472 21.168508529663086
MBRAPA TEATRIT KOMBETAR DHE BANKES TEB
Prishtinë   Tregoni në hartë
Sot 00:09 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE ULPIANE

250 EUR /muaj

Dje 17:15 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE AKTASH

300 EUR /muaj

Dje 17:15 Banesa , Prishtinë

SHITET BANESA TE SANTEA

1 250 EUR

Dje 17:14 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA TE SLLOVENIA SPORT

450 EUR /muaj

Dje 17:14 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE MATI 1

230 EUR /muaj

Dje 17:14 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE DARDANI TE PARKU

300 EUR /muaj

Dje 17:14 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE BREG DIELLIT

220 EUR /muaj

Dje 17:12 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE AKTASH

280 EUR /muaj

Dje 17:12 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE ULPIANE

300 EUR /muaj

Dje 17:12 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE ULPIANE

180 EUR /muaj

Dje 17:12 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE BREG DIELLIT

200 EUR /muaj

Dje 17:12 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE SHESH

200 EUR /muaj

Dje 17:12 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE EMSHIR-pa mobile

200 EUR /muaj

Dje 17:12 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA TE SLLOVENIA SPORT

250 EUR /muaj

Dje 17:12 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA TE DOMI I PLEQVE

250 EUR /muaj

Dje 17:12 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE EMSHIR TE UBT-ja

250 EUR /muaj

Dje 17:12 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE EMSHIR TE UBT-ja

250 EUR /muaj

Dje 17:12 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA TE 4 LLULLAT

250 EUR /muaj

Dje 17:12 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA TE QAFA

300 EUR /muaj

Dje 17:11 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE DRAGODAN ARBERI

200 EUR /muaj

Dje 17:06 Shtëpi , Prishtinë

SHITET SHTEPIA NE KOLOVIC

65 000 EUR

Dje 17:05 Banesa , Prishtinë

SHITET BANESA NE DARDANI

55 000 EUR

Dje 17:05 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA TE RRUGA B

300 EUR /muaj

Dje 17:04 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE DRAGODAN-ARBERI

400 EUR /muaj

Dje 17:04 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA TE 4 LLULLAT

400 EUR /muaj

Dje 17:04 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE TOPHANE

300 EUR /muaj

Dje 17:03 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE QENDER TE REKTORATI

320 EUR /muaj

Dje 17:03 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA TE 4 LLULLAT

400 EUR /muaj

Dje 17:03 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE LAKRISHT

250 EUR /muaj

Dje 17:03 Banesa , Prishtinë

BANESA ME QIRA NE QENDER TE GRANDI

300 EUR /muaj

Në fillim