GER TORE

Dyer te Brendshme ,Dyer Automatike per Garazha ,Dyer te Blinduara ,Dyer dhe Dritare te Plastikes ,Roleta te Plastikes dheAluminit ,Gilindera te Aluminit ,Laminat Shfaqni Më Shumë
Dyer te Brendshme ,Dyer Automatike per Garazha ,Dyer te Blinduara ,Dyer dhe Dritare te Plastikes ,Roleta te Plastikes dheAluminit ,Gilindera te Aluminit ,Laminat

N.T.P GER TORE
Fushe Kosove (Bresje pran Shkolles Teknike)
+38344897224
+38349579511
gertore1@gmail.com
web: https://www.facebook.com/pages/GER-TORE/1434979123426462
Hide More

Fushe Kosove Rr e Pejes 129

Fushë Kosovë

Ads In Store

Të gjitha 1-6 nga 6
Në fillim