Home Security Electronics

Kamera dhe Alarme jemi me te lirete ne rajone

Kamera te sigurise-Alarma jemi me te liret ne rajone Shfaqni Më Shumë
Kamera te sigurise-Alarma jemi me te liret ne rajoneRISI RISI
JEMI ME TE LIRET NE KOSOVE per KAMERA dhe Alaram

Kemi Akcesa per LIfta Brava Elektronike Rampa Dyrer Levizese etj

HOME SECURITY jemi me te miret dhe me te liret ne tregun tone

Bejm shitjen ,montimin si dhe instalimin e KAMERAVE te SIGURISE dhe ALARMEVE kudo ne Kosove neper shtepi, lokale ,objekte, afariste, firma, fabrika etj.Qmimi sipas marveshjes jemi me te liret dhe me te miret ne tregun tone .Kamerat mund ti vezhgoni nga distanca mjafton qe te keni internet i kem te gjitha llojet e kamerave
Si dhe riparimin mirmbajtjen e tyre.

Nr.Kontaktit / 049 556 242... 045 630 420
jemi me te liret ne REGJIONNr.Kontaktit / 049 556 242...
Hide More

rr.Xhemajl Ibishi Prishtine

Gjilan

Ads In Store

Të gjitha 1-3 nga 3
Në fillim