IDEAL® KAMINA

Aty ku CILESIA eshte me e larte se cmimi !

Ju ofrojm oxhakun qe keni enderruar me cilesi te cilen ju garanton experienca shume vjecare qe nga viti 2003. Shfaqni Më Shumë
Ju ofrojm oxhakun qe keni enderruar me cilesi te cilen ju garanton experienca shume vjecare qe nga viti 2003.

Historia e IDEAL filloi 15 vite më parë. Që nga viti 2003 IDEAL është rritur në një brend të njohur ndërkombëtarisht.

Klientët tanë besnik, jenë bashkautorët e historisë sonë të suksesit.

Klientët tanë kenë qenë gjithmonë inspirimi ynë dhe shpresojmë se ne gjithashtu do të ju inspirojmë juve me produktet tona.

+38344/124-992 (viber)
+38344/944-305

Adresa:
/Magjistrale Prishtinë-Shkup ( Kilometri 15 ana djathte)

dhe në // Ferizaj
Rr. Driton Islami pn. Hide More

Magjistrale Prishtinë-Shkup ( Kilometri 15)

Ferizaj

Ads In Store

Të gjitha 0
This Store Doesn't Have Any Ads!
Në fillim