Kyçuni në llogarinë tuaj

Duke u ngarkuar...
Shikoni dhe regjistroni
Ju mund të krijoni risi dhe të regjistroni shpallje interesante.
Statistikë
Shikoni se sa herë është vizituar shpallja juaj.
Menaxhoni shpalljet
Rinovoni, shtoni fotografi,ndryshoni tekstin etj.
Shitore
Hap shitore në MerrJep.com me të gjitha shpalljet e përgjithshme të juaja.
Statistikë
Shikoni se sa herë është vizituar shpallja juaj.
Zmadhoni vizitat e faqes tuaj.
Të gjitha shpalljet tuaja do të kenë link aktiv nga faqja.
Menaxho me hapsirat reklamuese
Krijoni baner kampanja lokale, dhe tërhiq konsumatorë duke shitur prodhime për të ciliët ata janë të interesuar.
Krijoni llogari
Në fillim