NTSH TECHNO DRILL

Sherbim i ndryshem kualitet i pandryshueshem!

Bejme shitjen e filterave te ujit prodhim Italian. Filteret jane te testuar dhe jane efikas ne filtrimin e mikroorganizmave si dhe permbajtjet tjera kimike qe kan efekt te desmhem per shendetin e njeriut.   Shfaqni Më Shumë Bejme shitjen e filterave te ujit prodhim Italian. Filteret jane te testuar dhe jane efikas ne filtrimin e mikroorganizmave si dhe permbajtjet tjera kimike qe kan efekt te desmhem per shendetin e njeriut.
Poashtu bejme shitjen e pompave zhytese prodhim Italian, me fuqi nga 0.55 KW deri ne 7.5 KW.
Gjendemi ne Dragobil, Malisheve dhe Fush Kosovë
42.484820775488544 20.743024349212646
Dragobil, Malisheve dhe Fush Kosovë
Malishevë   Tregoni në hartë
22 Pri 11:14 TË TJERA , Malishevë

Bath Ball

22 Pri 11:14 TË TJERA , Malishevë

Membranë 50 GPD

24 EUR

22 Pri 11:13 TË TJERA , Malishevë

Filter i UJIT

30 EUR

22 Pri 11:13 TË TJERA , Malishevë

In-Line mbushes Mineral

5 EUR

22 Pri 09:30 TË TJERA , Malishevë

Filtera uji

22 Pri 09:25 TË TJERA , Malishevë

FILTER DEPUORAL TOP ECO

30 EUR

22 Pri 09:25 TË TJERA , Malishevë

Ardhje te reja,

22 Pri 09:24 TË TJERA , Malishevë

Filter 20 inch BIG

50 EUR

19 Pri 10:10 TË TJERA , Malishevë

Membranë 300 GPD

50 EUR

19 Pri 10:09 TË TJERA , Malishevë

Bakall jo transparent

40 EUR

15 Pri 09:27 TË TJERA , Malishevë

Neutral Mini

27 EUR

15 Pri 09:25 TË TJERA , Malishevë

Pumpe uji 2.2 kw

510 EUR

15 Pri 09:25 TË TJERA , Malishevë

Pumpe 3 kw

610 EUR

15 Pri 09:25 TË TJERA , Malishevë

Pumpe uji 1.1 kw

320 EUR

15 Pri 09:23 TË TJERA , Prishtinë

Filter uji- HYDRO DUO

65 EUR

15 Pri 09:23 TË TJERA , Malishevë

Filter UJI

44 EUR

13 Pri 12:07 TË TJERA , Malishevë

Pump Zhytese e ujit 5.5 KW

850 EUR

13 Pri 12:06 TË TJERA , Malishevë

Filter i ujit

30 EUR

13 Pri 12:05 TË TJERA , Malishevë

SLUDGE FILTER FDM-3

90 EUR

13 Pri 12:03 TË TJERA , Malishevë

Pumpe uji 1.5 KW

330 EUR

13 Pri 12:02 TË TJERA , Malishevë

Pump uji 7.5 kw

1 200 EUR

13 Pri 11:59 TË TJERA , Malishevë

Pump 4 kw

760 EUR

13 Pri 11:59 TË TJERA , Malishevë

Pika TITRANT

13 Pri 11:58 TË TJERA , Malishevë

Krip per Softner

13 Pri 11:56 TË TJERA , Malishevë

IdroPro - 1200 l/h

850 EUR

13 Pri 11:51 TË TJERA , Malishevë

Neutra Cond 3/4

25 EUR

Në fillim