TSG LLC

www.tsg-ks.com/shop

Ç`farë është TSG-KS.com? Shfaqni Më Shumë
Ç`farë është TSG-KS.com?
Është platformë online e shitjeve, e krijuar nga Trade Services Group L.L.C. Është një dyqan online i specializuar në shitjen e teknologjisë së fundit dhe në të njëjtën kohë të teknologjisë së dorës së dytë.

Pse TSG-KS.com?
TSG LLC është kompani që daton nga viti 2007, ku ka për detyrë mirëmbajtjen, servisimin dhe shitjen e produkteve të teknologjisë së informacionit, siq vazhdon edhe sot me brende të ndryshme dhe me çmime më të lira në treg, të produkteve të reja dhe atyre të përdorura, si me pakicë ashtu edhe me shumicë

Ku është TSG-KS.com?
TSG LLC është dyqan fizik dhe si i tillë posedon një dyqan në internet. Për korrektësinë e konsumatorit, ne kemi sallën e ekspozimit, kështu që konsumatorët gjithashtu mund të shohin fizikisht produktet e tyre. Ju lutemi gjeni vendndodhjen tonë përmes linkut në vijim:
TSG LLC

Si mund ta kontaktoj TSG LLC?
Për të qenë më afër jush, ne kemi bërë disa mënyra për t’ju kontaktuar. Prandaj, nga e hëna deri të shtunën nga ora 09:00 deri në 19:00.

– Në telefon (si Viber dhe Whatsapp): +383 45 999 181.
– Me email: support@tsg-ks.com
– Në Facebook: facebook.com/tsgonlinestore
– Në Instagram: instagram.com/tsg_ks
– Në Twitter: twitter.com/trade_tsg Hide More

rr. Agim Ramadani, afer shkolles Ismail Qemali

Prishtinë

Ads In Store

Të gjitha 1-50 nga 59
Në fillim