7 këshilla se si të shesim më shpejtë vetura të përdorura

7 këshilla se si të shesim më shpejtë vetura të përdorura

Nëse e keni përdorur një veturë për një kohë të gjatë, apo për arsye të ndryshme keni vendosur ta shisni, atëherë shitja online është një nga mënyrat më të shpejta të realizimit të shitjes.

Varësisht nga shpallja, varet edhe shpejtësia e shitjes së një veture online. Më poshtë mund të lexoni 7 këshilla bazike se si të shisni veturen tuaj shpejtë, online.

Bëni një hulumtim tregu

Para se të listoni veturen tuaj në ndonjë uebsajt për shitje, bëni një hulumtin tregu për veturat e e ngjashme apo të rangut të njejtë. Në këtë mënyrë do të keni një sens, se si ta bëni shpalljen tuaj online.

Vendosni çmim sa më real

Të gjithë dëshirojmë që të përfitojmë sa më shumë që ështe e mundur nga një shkembil, por duke vendosur çmime stratosferike dhe të mbivlerësuara për produktin tonë, na e zgjasin jetëgjatsinë e shpalljeve.

Zgjedhni platformen e duhur

Në bazë të vetures që ju dështironi të shisni, just zgjidhni edhe platformen në të cilin do listoni produktin. Më pas ju mund të promovoni makien edhe nëpërmjet rrjeteve sociale si Facebbook.

Bëni fotografi tërheqëse

Një ndër aspektet kryesore të nje shpallje janë fotografite. Duke bërë fotografi të bukura dhe tërheqëse, ju rrisni shancet që vetura juaj të klikohet me shume herë dhe kështu rriten edhe shancet për shitjen e saj te shpejtë.

Përfshini sa më shumë detaje në përshkrim

Pas fotografisë gjëja e dytë më e rëndësishme është përshkrimi i produktit. Mundohuni të bëni një përshkrim të qartë dhe informativ. Sigurohuni që të dhënat të cilat jui  përfshini të jenë të sakta dhe relevante.

Përdorni fjalët kyqe

Mos harroni të përfshini fjalët kyqe në seskionin e dedikuar. Fjalët kyqe apo “keyëords” duhet të jenë relevante për makinen që ju shisni. Kto fjalë ndihmojnë blerësit potencial që të gjejnë më lehtë makinen tuaj në mesin e shumë produkteve tjera.

Rrini i qasshëm në telefon

Nëse keni vendosur një makinë në shitje, ju duhet të vendosni një numer kontaktues në rast se dikush interesohet për makinen tuaj. Ju duhet të jeni të gatshëm ti përgjigjeni telefonit në çdo kohë, duke mos humbur asnje nga telefonatat e blerësve potencial.

Në fillim

Uebfaqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e uebfaqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione