Rrisni shitjet tuaja në merrjep

Rrisni shitjet tuaja në Merrjep.com vetëm me një lëvizje

Merrjep.com është faqja më e madhe Shqiptare e cilat ju mundëson që të shisni gjërat tuaja në mënyrë shumë të lehtë. Në kohën kur ne jetojme ,interneti ka revolucionarizuar mënyrën e blerjes. Për shkak të avantazheve dhe përfitimeve të shumta, gjithnjë e më shumë njerëz këto ditë preferojnë të blejnë më shumë gjëra në internet sesa në dyqane. Duke pasur parasysh këto rrethana, më poshtë mund të gjeni se si të rrisni shitjet tuaja në MerrJep.com

Gjërat që ju duhet t'i keni parasysh për të rritur klikimet në postimin tuaj janë:

Mënyra e postimit

Së pari gjatë postimit të produktit që ju dëshironi të shisni, mundohuni që të jeni sa më i qartë dhe sa më I kuptueshëm. Klienti dëshiron thjeshtësi por edhe informacione të vlefshme. Pamja e postimit tuaj ka shumë rëndësi. Nëse postimi juaj është tërheqës për syrin e klientit atëherë juve do t’ju rritet mundësia për të shitur produktin tuaj.

Fotografitë dhe çmimi

Nëse dëshironi të shisni një makinë fotografitë e saj duhet të jenë tërheqëse dhe çmimi duhet të jetë i vendosur në postim sepse zakonisht produktet pa çmim janë ato që klikohen shumë rrallë.

Kjo ndodh sepse klienti nuk ka kohë që t’ju kontaktoj ju për t’ju pytur për çmimin e makinës por ju kontakton për të pyetur se kur mundet të takohet me ju për t’a shikuar atë. Prandaj vendosja e çmimit në postim është një plus I madh pë shitjen e produktit tuaj.

Gjëja më e rëndësishme është vendosja e çmimit të produktit tuaj. Pse?. Sepse ajo që i intereson më shumë klientit është çmimi. Prandaj duhet ta keni parasysh se vendosja e çmimit do të rris klikimet dhe po ashtu gjasat janë më të mëdha që produkti juaj të blihet.

Pë të shitur produktin tuaj më shpejtë duhet të filloni dhe të mendoni si klient. Duhet të keni parasysh që klienti para se të klikojë postimin tuaj ai ka kaluar qindra të tjerë prandaj ju duhet që të jeni i informuar me tregun dhe me konkurentin tuaj në mënyrë qe çmimi juaj t’i përshtatet kualitetit të produktit.

Po ashtu informacionet rreth kontaktit kanë shumë rëndësi. Duhet të keni parasysh se kienti duhet të ketë informacion të mjaftueshëm që ai të ketë mundësi t’ju kontakoj ju në mënyra të ndryshme. Duhet të shkoni shumë thjeshte por të jeni shumë i kuptueshëm. Kjo është shumë e rëndësishme për ju.

Kontakti

Po ashtu informacionet rreth kontaktit kanë shumë rëndësi. Duhet të keni parasysh se kienti duhet të ketë informacion të mjaftueshëm që ai të ketë mundësi t’ju kontakoj ju në mënyra të ndryshme. Duhet të shkoni shumë thjeshte por të jeni shumë i kuptueshëm. Kjo është shumë e rëndësishme për ju.

Zakonisht klientët kanë zakon që të bëjnë Pazar. Vendosni produktit tuaj një çmim të arsyeshëm. Siç e cekëm më lartë duhet të hulumoni dhe t’i shikoni konkurentët tuaj të cilët e shesin të njejtin produkt.

Krahasimi dhe hulumtimi i produkteve dhe çmimet e tyre është shumë më i lehtë në internet. Nëse jeni duke bërë blerje për paisje elektronike , për shembull, mund të gjeni vlerësimet e konsumatorëve dhe krahasimet e produkteve për të gjitha opsionet në treg. Në bazë të tyre ju duhet t’ja vendosni çmimin produktit që klienti të jetë më i interesuar tek ju se tek të tjerët edhe pse ju shisni të jejtin produkt. Me një fjalë, të bëni një çmim që ju konvenon edhe juve edhe klientit.

Cilësia e produktit tuaj ka shumë rëndësi. Ju duhet të jeni i sinqertë dhe të tregoni të gjitha mangësitë dhe përparësitë që i ka produkti juaj. Mos e egzagjeroni cilësin e produktit tuaj sepse kjo mund të ju qoj deri në mos shitjen e tij dhe humbjen e klientit.

 

Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione