Si të zgjedhni një dado të mirë

Si të zgjedhni një dado të mirë

Të gjeturit e një dado mund të jetë shume e lodhshme, duke konsideruar që asaj do i besoni gjënë më të rëndësishmë në jetë, femijen tuaj.

Ndiqni këto 5 këshilla që të siguroheni që keni gjetur dadon e duhur:

Vendosni kritere

Mos hezitoni të vendosni kritere. Në këtë rast ju jeni punëdhënësi dhe për të punësuar dikë, ju duhet të keni kriteret tuaja. Ju duhet të siguroheni që kandidatët potencial të plotësojnë të gjitha kriteret, duke marrë parasysh nivelin e edukimit, eksperiencën, posedimin e patent shoferit si dhe preferencat tjera.

Pyesni të tjerët

Ju nuk do të jeni të parët që po kërkoni për një dado. Pyesni shoqërinë dhe të afërmit për eksperiencat e tyre me dadot dhe merrni rekomandimet e tyre. Fjala e gojës apo siç njihet në anglisht “ëord of mouth” shumë shpesh është më efektive se sa reklamat.

Përdorni faqet online

Shumë faqe online mundësojnë që të postoni shpalljet e tuaja pa pagesë. Në këtë mënyrë ju mund të siguroheni që shpallja juaj të shihet nga një audiencë shumë më e madhe. Ju mund të shpërndani shpalljet tuaja në rrjete sociale si Facebook, Twitter apo Instagram.

Mbani një intervistë

Para se të vendosni për kandidatin ideal, ju duhet të mbani intervista me kandidatët potencial. Gjatë intervistes ju mund të bëni pyetjet që juve ju interesojnë rreth kanditatit potencial. Mos e kurseni kohen që të mësoni më shumë rreth personit të cilit do ia besoni fëmiun tuaj.

Besoni ndërgjegjes tuaj

Pa marrë parasysh nësë një kandidat i plotëson kushtet apo jo, ju prap duhe t’i besoni vehtes. Gjithashtu edhe fëmiu i juaj duhet të ndjehet mirë me përsonin i cili do kujdeset për të kur ju nuk do jeni në shtëpi.

Në fillim

Web-faqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e web-faqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione