Premium

Gjej rehatinë shpirtërore me ne!

Premium Patundshmëri ju ofron rehati dhe komoditet secilit prej jush. Shfaqni Më Shumë
Premium Patundshmëri ju ofron rehati dhe komoditet secilit prej jush.
Funksionojmë si biznes për patundshmëri dhe jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj. Hide More

Rruga "B"

Prishtinë

Ads In Store

Të gjitha 1-50 nga 301
03 Gush 12:20

Banes me qira Ulpian flamurit

220 EUR

01 Gush 13:24

Banes me qera Rruga C 180 €

180 EUR /muaj

31 Korr 19:18

Banes me qira Mati l 1+1

200 EUR /muaj

31 Korr 17:33

Banes me qira Mati l 2+1 350 €

350 EUR /muaj

31 Korr 17:33

Banes me qira Tophane 1+1 200€

200 EUR /muaj

31 Korr 17:32

Banes me qira Ulpian 2+1

250 EUR /muaj

31 Korr 17:32

Banes me qira Qender 270 € 2+1

270 EUR /muaj

31 Korr 17:32

Banes me qera ne Mati 1 350

350 EUR

31 Korr 17:32

Banes me qira Mati 1 2+1 350€

350 EUR /muaj

31 Korr 17:32

Banes me Qira ne lagjen Bregu i Diellit

350 EUR /muaj

31 Korr 17:32

Banes me qira Mati I 2+1 300 €

300 EUR

31 Korr 17:32

Banes me qira Emshir

250 EUR /muaj

31 Korr 17:32

Banes me qira Dardani 1+1 200€

200 EUR /muaj

31 Korr 17:32

Banes (Penthouse) me qira Dragodan

400 EUR /muaj

31 Korr 17:32

Banes me qira ne Rrugen B 2+1 400 €

400 EUR /muaj

31 Korr 17:32

Banes me qira Mati l , Rruga C 1+1 300€

300 EUR /muaj

31 Korr 17:32

banes me qera ne Bregun e Diellit

160 EUR /muaj

31 Korr 17:32

Banes me Qira Mati I

300 EUR /muaj

31 Korr 17:32

Banes me qira ne Tophane

350 EUR /muaj

31 Korr 17:32

Banes me qira Ulpian 2+1 400€

400 EUR /muaj

31 Korr 17:31

Banes me qira Dragodan

400 EUR /muaj

31 Korr 17:31

Banes me qera ne Dragodan

400 EUR /muaj

31 Korr 17:31

Bane me Qira Mati I Rruga B

300 EUR /muaj

31 Korr 17:31

Banes me qera lagjen Ulpian afer fonatanes

450 EUR /muaj

31 Korr 17:31

Banes me Qira Bregu i Diellit

500 EUR /muaj

31 Korr 17:31

Banes me qira Dragodan 300€

300 EUR /muaj

31 Korr 17:31

Banes me qira Mati l 1+1 250€

250 EUR /muaj

31 Korr 17:31

Banes me qera ne Qender

400 EUR /muaj

31 Korr 17:31

Banes me qera ne Mati I Rruga B

400 EUR /muaj

31 Korr 17:31

Bbanes me qira Ulpian tek rrethi i flamurit

180 EUR /muaj

31 Korr 17:29

Shtepi ne shitje Fushe Kosove

275 000 EUR

31 Korr 17:29

Shtepi me qera ne Veternik mbrapa Grand Store

1 000 EUR /muaj

31 Korr 17:29

Banes me qira Dardani 2+1 280€

280 EUR /muaj

31 Korr 17:29

Banes me qira Qender 250 Kati I 2+1

250 EUR /muaj

31 Korr 17:29

Banes me Qira Rruga-B

400 EUR /muaj

31 Korr 17:28

Lokal me qera ne Qender

2 000 EUR /muaj

31 Korr 17:28

Objekt me qera ne Mati 1

2 500 EUR

Në fillim