EURO BAG

EURO BAG mirret me shitjen e maqinerive të renda të importuara të gjtha nga shtetet perendimore me fokus të veçantë Zvicren dhe Gjermanin. Maqineritë jane të llojllojshme, qysh prej BAGEREVE, LUGAVE NGARKUESE, KAMIONA,KAMIONETA,RIMORKIO,PIRUNER,VALAK Shfaqni Më Shumë
EURO BAG mirret me shitjen e maqinerive të renda të importuara të gjtha nga shtetet perendimore me fokus të veçantë Zvicren dhe Gjermanin. Maqineritë jane të llojllojshme, qysh prej BAGEREVE, LUGAVE NGARKUESE, KAMIONA,KAMIONETA,RIMORKIO,PIRUNER,VALAK etj etj. Hide More

magj. PRISHTINE-SHKUP te kryqi Lipjanit

Lipjan

Shpalljet në llogarinë e biznesit

Të gjitha 1-19 nga 19
Në fillim