Taha

Moler

Moler profesionalist;   Shfaqni Më Shumë Moler profesionalist;
Bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri, depove etj..
Si dhe rinovime, dekorime dhe punë me dizajne sipas porosisë. Jemi ekip shumë i mirë. Në ngjyrosjet punet i kryejm me perkushtim te lart.
Punojm te ghitha punët e moleraj, kemi ngjyra te kualitetit shumë te preferuara per dhoma.
Te ghitha ngjyrat colors i bejm ne mënyr kompjutorike, ofrojmë kataloge ngjyrash.
Gjindem ne Prishtinë.

Tel: 044-296-933
Viber: +38344296933
EmailAdress: molertma@gmail.com
Taha
Haxhi Zeka
Prishtinë
Sot 12:28 Banesa , Prishtinë

Color MOLER

Sot 12:14 Banesa , Prishtinë

MOLER

Sot 12:09 Banesa , Prishtinë

Moler

Sot 11:59 Banesa , Prishtinë

MOLER

Në fillim