Vushtrri | TV/Fotoaparate/DVD/Satelitë | Televizorë dhe Projektorë

Sony , 8
Samsung , 47
LG , 39
Panasonic , 8
Philips , 20
Toshiba , 3
Beko , 3
Grundig , 5
Në fillim