Kaçanik | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes

Ford , 5
Iveco , 10
MAN , 38
Opel , 1
Scania , 17
Skoda , 1


Në fillim