Ferizaj | Hapsirë afariste | Industri dhe Puntori

09 Maj 10:10 ,

Ipet me qera

130 EUR / muaj

05 Maj 10:00 ,

Ipet lokali me qera

130 EUR / muaj

03 Maj 22:12 ,

Ipen lokalet me qera

130 EUR / muaj

23 Pri 17:28 ,

Ipet lokali me qera

130 EUR / muaj

10 Mar 21:13 ,

Ipet lokali me qera

130 EUR / muaj

24 Shk 07:51 ,

Ipet lokali me qera

130 EUR / muaj

29 Nën 17:06 ,

Ipet lokali me qera

120 EUR / muaj

01 Mar 22:43 ,

Lokali ipet me qera

120 EUR / muaj

15 Sht 18:24 ,

Afrimi

10 EUR

20 Shk 19:49 ,

Konstruksioni

1 700 EUR

Në fillim