Gjakovë | TV/Fotoaparate/DVD/Satelitë | Televizorë dhe Projektorë

Sony , 14
Samsung , 29
LG , 15
Panasonic , 5
Philips , 17
Toshiba , 3
Beko , 1
Lenovo , 1
Grundig , 11


Në fillim