Skenderaj | TV/Fotoaparate/DVD/Satelitë | Televizorë dhe Projektorë

Sony , 4
Samsung , 13
LG , 6
Panasonic , 2
Philips , 1
Toshiba , 1
Hyundai , 1
Grundig , 6
Në fillim