Sint, Harmonikë, Piano dhe shtesa në shitje

Yamaha , 187
Casio , 24
Korg , 726
Roland , 44
Behringer , 12
M-Audio , 1
Renault , 1

Sint, harmonikë, piano dhe shtesa të tyre në shitje. Kërko shpallje për sint, harmonikë, piano apo pjesë të tyre të reja apo të përdorura dhe gjej sint, piano, piano elektrike, harmonikë, piano klasike, sintisajzer të markave dhe modeleve të ndryshme si Manuel Raymond, Korg X3, Korg, Korg Prophecy, Korg SV, Korg Paxl Pro, Petrof, Yamaha, Korg pa 1000, Roland.

Gjej shtesa dhe paisje për piano, harmonikë dhe sint si çanta, kufer dhe paisje tjera në mesin e 1.635 shpalljeve për piano, harmonikë dhe sint në MerrJep.com.


Platforma MerrJep.com iu mundëson të përzgjedhni paisje të ndryshme muzikore nga komoditeti i shtëpisë suaj vetëm duke kërkuar shpallje për sint, harmonikë, piano dhe shtesa të tyre. 

Varësisht nëse jeni duke kërkuar paisje muzikore të reja apo të përdorura, këto janë paisjet që mund t'i gjeni në MerrJep.com:

Sint

Kërkoni shpallje për sint në MerrJep.com dhe gjeni modele ideale të sintave për fillestarë dhe për muzikant të avancuar. MerrJep.com ofron përzjgedhje të madhe të sintave të markave më të njohura për shitje si: Behringer, Yamaha, Bontempi GT 770, Kawai, Midi, Casio, Xy dhe sinta nga marka tjera të njohura me çmimet më të volitshme në treg.

 

Harmonikë

Jeni muzikantë dhe po kërkoni Harmonikë të re apo të përdorur? Në këtë kategori ju mund të gjeni modele të ndryshme të harmonikave të përshtatshme për fillestarë apo muzikantë të avancuar. 

Llojet e harmonikave që janë të listuara për shitje në këtë kategori janë: harmonikë Paolo Soprani, harmonikë Septimio Soprani, harmonikë Dallap, harmonikë Nussbaumer, harmonikë Razno Malish si dhe harmonika frymore.

Piano

Piano të reja dhe të përdorura në shitje. Bëni zgjedhjen më të mirë për piano në MerrJep.com. Krahasoni çmimet dhe ofertat dhe merrni pianon që i përshtatet nevojave tuaja.

 

Në këtë kategori ju mund të gjeni piano klasike, digjitale dhe elektronike. Varësisht se cila nga pianot po kërkoni, MerrJep.com ofron përzgjedhje të madhe të tyre.

Kërkoni shpallje për piano klasike apo elektronike dhe gjeni piano nga markat më të njohura botërore si: Organo, Yamaha, Gem Ws2, Korg, Roland, Medeli Holand, Casio, Hammond, Calisia dhe marka tjera të pianove në shitje.

 
Në fillim