Shpend në shitje

Shpend të ndryshme në shitje. Kërko shpallje për shpend të ndryshme dhe gjej pula, zogj, gjela, qura, kanarina, papagalla, gardelina, gusa, pëllumba, bleta dhe shpend tjerë të ndryshëm në shitje.

Kërko shpend në bazë të filtrave për kërkim dhe gjej shpejt dhe lehtë shpendët që ju kërkoni në mesin e 3.961 shpalljeve për shpend në gjithë Kosovën.

Dje 23:00 ,

gusa

Dje 22:40 ,

Kafaz per oborr

100 EUR

Dje 17:18 ,

Mjellmat 2+1

75 EUR

Dje 17:15 ,

Shitet pula kllyq

20 EUR

Dje 14:42 ,

Austrolorp

3 EUR

Dje 11:17 ,

Pul klluqe

20 EUR

06 Korr 23:05 ,

Pula greke

06 Korr 23:05 ,

Zoj

06 Korr 21:30 ,

Shes qura

100 EUR

06 Korr 20:58 ,

Pula

06 Korr 12:58 ,

Pula tkatunit

15 EUR

06 Korr 12:29 ,

Gusa të fshatit

20 EUR

06 Korr 11:43 ,

Zogza

290 EUR

Jeni adhurues i shpendëve? Ju tashmë jeni duke kërkuar në kategorinë e duhur. Platforma MerrJep.com ofron shumëllojshmëri të shpendëve me ofertat më të mira dhe çmimet më të volitshme në treg.

Shpend të ndryshme  në shitje

Platforma MerrJep.com është platforma më e madhe për tregti online e cila e bënë lidhjen mes shitësit dhe blerësit duke ia mundësuar kështu përzgjedhjen e shpendëve nga komoditetit i shtëpisë suaj. 

Kërko shpallje për shpend dhe gjej pula, zogj, gjela, qura, kanarina, papagalla, gardelina, gusa, pëllumba, bleta dhe shpend tjera me çmimet më të volitshme në treg.

Blej dhe shit shpend në MerrJep.com

Kërko shpallje për shpend të ndryshme në gjithë Kosovën. Gjeni ofertat më të mira për shpend si pula, zogj, gjela, qura, kanarina, papagalla, gardelina, gusa, pëllumba, bleta dhe lloje tjera të shpendëve në MerrJep.com.

Nëse keni shpend për të shitur eja në MerrJep.com. Regjistro shpallje me të gjitha informacionet e nevojshme për shpend dhe gjej blerësin potencial në mesin e 3.981 shpalljeve për shpend të ndryshmëm në gjithë Kosovën.


Në fillim