Prishtinë | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | MerrJep

AWD , 7
DAF Trucks , 21
Ford , 55
Iveco , 422
IMT , 1
MAN , 465
Mercedes-Benz , 1164
Opel , 16
Scania , 87
Ford , 1

Në fillim