Dhoma me qera në gjithë Kosovën - MerrJep.com Shpalljet

Prishtinë , 3511
Prizren , 143
Ferizaj , 105
Pejë , 77
Gjilan , 64
Mitrovicë , 53
Gjakovë , 37
Besianë , 32
Shfaqni të gjitha

Jeni duke kërkuar dhoma me qera në Kosovë? Gjeni bashkëbanuesin e ardhshëm në MerrJep.com!

 

Në këtë kategori ju mund të gjeni 4.258 shpallje për dhoma me qera për student, dhoma për qëndrim ditor, dhoma ku ju mund t'i kaloni pushimet tuaja në vende malore apo në gjithë Kosovën.

Shfletoni faqen tonë dhe gjeni shpallje për dhoma me qera në Prishtinë, Fushë Kosovë, Prizren, Gjakovë, Prevallë, Boge, Brezovicë dhe qytete tjera të Kosovës.


Dje 19:02 ,

Dhome/dhoma

110 EUR / muaj

Dje 16:14 ,

TEST TEST

222 EUR / muaj

Jeni duke kërkuar të merrni dhoma me qera? Shikoni shpalljet për dhoma në Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Fushë Kosovë, Mitrovicë, Gjilan dhe gjithë Kosovën në mesin e 4.258 shpalljeve për dhoma me qera në MerrJep.com. 9

Dhoma me qera në Prishtinë

Jeni student/e dhe ju duhet të gjeni bashkëbanues/e për të ndarë qeranë? Dhomat me qera janë opsioni financiar më i përballueshëm për ju!

Shikoni shpalljet për dhoma me qera në MerrJep.com dhe gjeni dhoma në lokacione të ndryshme të Prishtinës dhe zgjedhni lokacionin e duhur për ju. 

Varësisht nëse jeni duke kërkuar dhoma me qera në qendër apo në lagje tjera të Prishtinës, në MerrJep.com mund t'i gjeni të dyja opsionet. 

Si mund ta bëni këtë?

E gjitha çfarë ju duhet të bëni për të gjetur dhoma me qera në lokacionin ideal për ju është të filtroni shpalljet në bazë të vendodhjes apo shkruani në kutinë e kërkimit lagjen e preferuar për të parë shpallje për dhoma me qera në po atë lagje.

 

Dhoma plazhi me qera

Keni planifikuar të shkoni në pushime dhe jeni duke kërkuar të gjeni dhoma me qera nga komoditeti i shtëpisë suaj? Ne mendojmë për ju!

Në MerrJep.com ju mund të gjeni shpallje të shumta për dhoma me qera me lokacion në vendet bregdetare si Durrës, Sarandë, Ulqin, Shëngjin dhe vende tjera bregdetare. 

Shikoni shpalljet për dhoma me qera në MerrJep dhe bëni një tur virtual nëpër dhoma përmes fotografive dhe informacionit për dhoma të vendosur në shpallje, në mënyrë që të zgjedhni dhomën që i përshtatet kërkesave tuaja me çmimet më të volitshme në treg.

 

Gjeni dhoma me qera në vende malore

Shijoni bukuritë malore dhe ajrin e pastër të vendeve malore në Kosovë. Kërkoni shpallje për dhoma me qera në Prevallë, Brezovicë, Boge dhe vende tjera malore dhe zgjedhni dhoma të përshtatshme për kërkesat tuaja me ofertat më të mira në treg.
Në fillim