Villa në shitje dhe me qera | Kosovë

Prishtinë , 228
Pejë , 178
Prizren , 74
Ferizaj , 60
Shtërpcë , 52
Gjilan , 46
Besianë , 23
Gjakovë , 18
Shtime , 17
Shfaqni të gjitha

Villa shitje dhe me qera. Jeni duke kërkuar villa të përshtatshme për të kaluar vikendin apo pushimet me shoqërinë apo familjen tuaj? MerrJep.com është zgjidhja juaj!

Në këtë kategori ju mund të gjeni më shumë se 782 shpallje për villa në shitje dhe me qera në vende turistike malore të Kosovës dhe jashtë saj.

Gjeni villa në shitje dhe me qera të përshtatshme për akomodim ditorë apo javorë në atraksione malore dhe turistike si Shtërpcë, Prevallë, Brezovicë, Reqan, Boge dhe qytete tjera brenda dhe jashtë Kosovës.

Filtroni shpalljet për villa me qera dhe në shitje në bazë të çmimit, lokacionit dhe veçorive të tjera për të gjetur vilën ideale që i përshtatet nevojave dhe kërkesave tuaja.


Dje 15:28 ,

Vill ne Bige

21 Jan 22:26 ,

Shitet toka në Rugovë

4 000 EUR

21 Jan 22:06 ,

Villa me qera

21 Jan 15:17 ,

Ville druri

72 000 EUR

21 Jan 15:00 ,

Ville druri

72 000 EUR

19 Jan 09:27 ,

Villa me qera

18 Jan 13:40 ,

Vill ne nashec

21 000 EUR

Keni planifikuar t'i kaloni vikendet apo pushimet në vende malore apo bregdetare? Shikoni shpalljet për villa në shitje dhe me qera dhe gjeni villa ideale me çmimet më të arsyeshme në treg në mesin e qindra shpalljeve për villa në shitje dhe me qera MerrJep.com.

Villa në shitje dhe me qera

Gjej villa në shitje dhe me qera në gjithë Kosovën.

Platforma MerrJep.com iu ofron mundësinë të kërkoni villa në shitje dhe me qera nga komoditeti i shtëpisë suaj në gjithë Kosovën.

Kërkoni villa në shitje dhe me qera në mesin e qindra shpalljeve në vende turistike e malore si Prevallë, Ulqin, Brezovicë, Reqan, Boge dhe qytete si Prishtinë, Prizren, Pejë, Ferizaj, Shtërpcë dhe gjithë Kosovën.

Si të kërkoni shpallje për villa në shitje dhe me qera?

Duke marrë parasysh numrin e shumtë të shpalljeve "Villa në shitje dhe me qera" gjetja e villës së duhur mund edhe të marrë më shumë kohë se normalisht.

Por, si të gjeni villën ideale brenda pak minutave?

Kjo është krejtësisht e lehtë për tu bërë. Ne ju rekomandojmë të shkruani në kutinë e kërkimit llojin apo modelin e villës që ju po kërkoni apo të filtroni shpalljet në bazë të filtrave të lokacionit për të shikuar rezultatet vetëm në lokacionin e kërkuar nga ju.

Regjistro shpallje falas për villa në MerrJep.com!

Jeni duke kërkuar një vend për të ofruar villa në shitje dhe me qera? MerrJep.com është zgjidhja juaj e vetme!

Nëse keni villa apo vikendica regjistroni shpallje falas në MerrJep.com. Sigurohuni që të plotësoni formularin e regjistrimit duke përfshirë numrin e dhomave, sipërfaqen dhe lokacionin e villës që dëshironi të shisni.

Për të tërhequr më shumë blerës potencial, fotografoni villën tuaj nga çdo kënd dhe çdo dhomë e saj dhe ngarkoni ato fotografi tek formulari për regjistrim në MerrJep.com. Sigurohuni që fotografitë të jenë kualitative dhe të pastërta në mënyrë që të transmetojnë si duhet gjendjen e villës tuaj.
Në fillim