viq | Ferizaj | Biznes dhe punë | Kafshë në fermë

Dje 11:15 ,

Viq

560 EUR

Dje 11:14 ,

Viq

2 EUR Price Reduced

Dje 11:14 ,

Viq

2 EUR

22 Nën 14:03 ,

Viq mashkull

580 EUR

21 Nën 11:58 ,

Lop me viq

1 250 EUR

28 Tet 17:49 ,

Lop me viq

1 400 EUR

29 Sht 22:17 ,

Viq i tamlit

630 EUR

04 Sht 20:54 ,

Shitet lopa

950 EUR

27 Gush 10:59 ,

Lop edhe viq

1 000 EUR

11 Gush 10:24 ,

Lope me viq

1 700 EUR


  • Viq në kategorinë All Category
  • Viqa në kategorinë All Category
  • Viq në kategorinë Kafshë në fermë
  • Viqa në kategorinë Kafshë në fermë
  • viq në kategorinë Kafshë në fermë
  • Viqi në kategorinë All Category
  • viqa në kategorinë Kafshë në fermë
  • Viq në kategorinë Vetura
  • Viqa në kategorinë Kafshë në fermë
  • Viqa në kategorinë Kafshë në fermë

Në fillim