Makina dhe automjete ngarkuese, tërheqese dhe ndërtimi si autobus, kamionë, bagerë në shitje.

Makina ngarkuese dhe tërheqëse, makina ndërtimi, makina udhëtimi dhe pjesë rezervë të reja dhe të përdorura në shitje në gjithë Kosovën. Gjeni autobusë, kamionë, bagerë, kamioneta dhe pjesë tjera rezervë për makina ngarkuese dhe tërheqëse të markave Mercedes, Setra, Actros, Mercedes Tourismo, Iveco, Mercedes Vario, Iveco dhe shumë marka tjera në MerrJep.com.


Përzgjedhje e madhe e makinave ngarkuese, tërheqëse, ndërtimi dhe udhëtimi. Platfroma MerrJep.com është platforma më e madhe për tregti online e cila e bënë lidhjen mes shitësit dhe blerësit duke ia mundësuar kështu blerjen e gjërave nga komoditeti i shtëpisë suaj.

Gjej makina ngarkuese dhe tërheqëse me ofertat më të mira dhe çmimet më të volitshme në shpalljet për makina tërheqëse dhe ngarkuese të reja dhe të përdorura në shitje.

Të gjitha llojet e makinave ngarkuese, tërheqëse dhe ndërtimi në një vend.

Shpallje për makina garkuese dhe tërheqëse. Gjeni ofertat më të mira për makina ngarkuese dhe tërheqëse të reja dhe të përdorura në gjithë Kosovën. Shikoni shpalljet dhe gjeni makina të modeleve dhe markave të ndryshme si autobusë, kombibus, kamionë, bagerë, rimorkio të markave Mercedes, Setra , Actros, Mercedes Tourismo, Iveco, Mercedes Vario dhe lloje tjera të makinerive në MerrJep.com.

Blej dhe shit makina ngarkuese dhe tërheqëse në gjithë Kosovën

Blej automjete ngarkuese, tërheqëse, makina ndërtimi dhe udhëtimi të reja dhe të përdorura në bazë të markës, modelit, çmimit dhe vitit të prodhimit. Filtroni shpalljet në bazë të modelit, vitit dhe lokacionit dhe gjeni të gjitha llojet e makinave ngarkuese dhe të tjera si Autobus Setra 419 Gt Hd, Mercedes Tourismi R16, Kamionetë Actros 1835, Mercedes 8.14, Bager Mistsubishi dhe makina tjera ngarkuese që ju përshtaten juve.
Në fillim