Kafshë në fermë - Gjeni shpallje për lopë, dhi, lepuj dhe kafshë tjera shtëpiake në shitje

Kafshë në fermë në shitje. Shiko shpalljet për kafshë të ndryshme në shitje dhe gjej lopë, viq, pula, dele, mzat, zogjë, edha, dhi alpine, gusa, kingja, gjela, qen dhe kafshë tjera ferme në MerrJep.com.

Filtro shpalljet apo shëno në kutinë e kërkimit llojin e kafshëve që kërkoni dhe gjej ato shpejtë dhe lehtë në mesin e qindra shpalljeve për shitje të kafshëve në MerrJep.com.

Sot 13:30 ,

lop me viq

1 350 EUR

Sot 13:23 ,

lop bars

1 250 EUR

Sot 13:22 ,

Mzati

620 EUR

Sot 13:21 ,

Pikap

320 EUR

Sot 13:09 ,

Qingja

1 EUR

Sot 12:15 ,

bika

1 EUR

Sot 12:15 ,

bika

2 EUR

Sot 12:00 ,

Mshtjerr

950 EUR

Sot 12:00 ,

Lop bars

1 150 EUR

Sot 12:00 ,

U shitt

920 EUR

Sot 11:54 ,

Lop

1 150 EUR

Sot 11:54 ,

Lop

1 450 EUR

Sot 11:53 ,

Lop

1 450 EUR

Sot 11:52 ,

Lop me viq

1 550 EUR

Sot 11:51 ,

Viq femen

320 EUR

Sot 11:51 ,

Viq femen

280 EUR

Jeni duke kërkuar kafshë ferme shtëpiake? Ju tashmë jeni duke kërkuar në kategorinë e duhur. Platforma MerrJep.com ofron shumëllojshmëri të kafshëve fermere me ofertat më të mira dhe çmimet më të volitshme në treg.

Kafshë ferme në shitje

Platforma MerrJep.com është platforma më e madhe për tregti online e cila e bënë lidhjen mes shitësit dhe blerësit duke ia mundësuar kështu përzgjedhjen e kafshëve fermere nga komoditetit i shtëpisë suaj. 

Kërko shpallje për kafshë në fermë dhe gjej lopë, viq, pula, dele, mzat, zogjë, edha, dhi alpine, gusa, kingja, gjela, qen, qura dhe kafshë tjera dhe kafshë tjera me çmimet më të volitshme në treg.

Shit kafshë ferme në MerrJep.com

Nëse keni kafshë ferme për të shitur eja në MerrJep.com. Regjistro shpallje falas me të gjitha informacionet e nevojshme për kafshë shtëpiake dhe gjej blerësin potencial në mesin e 51.079 shpalljeve për kafshë ferme në gjithë Kosovën.Në fillim