Veturë e vogël
Sedan
Hatchback
Univerzal
Kupe
Kаbriolet
SUV
Minivan

Kerre me qera Prishtinë, Prizren, Pejë dhe gjithë Kosovën

Acura , 3
Aixam , 2
Artega , 1
Audi , 121
Bentley , 3
BMW , 30
Citroën , 3
Ferrari , 2
Ford , 4
Honda , 2
Opel , 10
Peugeot , 5
Porsche , 1
Renault , 1
Seat , 2
Škoda , 8
Subaru , 1
Volvo , 1
Kategoria "Vetura me qera" është vendi i duhur për të gjetur kerre me qera në Kosovë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të veturave të disponueshme për qira për nevojat tuaja të udhëtimit.

Nëse jeni duke kërkuar për vetura me qera Ferizaj, Fushë Kosovë, Prizren, Gjilan, Pejë, Gjakovë dhe vende tjera të Kosovës, tashmë ju jeni në vendin e duhur. Shfletoni faqen tonë dhe gjeni vetura me qira që plotësojnë kërkesat tuaja!
Sot 14:12
Linku:
Shitorja Vetura , Prishtinë

Rent a Car Dardania +38345880888 Cmimi nga 19.99 E

Viti: 2014
Kilometrazha: 120 000 - 129 999
Online
Sot 14:10
Linku:
Shitorja Vetura , Prishtinë

Rent a Car Dardania +38345880888 Mercedes E 300

Viti: 2016
Kilometrazha: 100 000 - 109 999
Online
29 Nën 16:02
Linku:
Shitorja Vetura , Prishtinë

RENT A CAR BONISI +38345883888 Cmimi Nga 19.99 RENT A CAR B

Viti: 2016
Kilometrazha: 100 000 - 109 999
29 Nën 16:02
Linku:
Shitorja Vetura , Prishtinë

RENT A CAR BONISI +38345883888 Cmimi Nga 19.99 RENT A CAR B

Viti: 2013
Kilometrazha: 100 000 - 109 999
29 Nën 16:02
Linku:
Shitorja Vetura , Prishtinë

RENT A CAR BONISI +38345883888 RENT A CAR B

Viti: 2015
Kilometrazha: 180 000 - 189 999

Sot 15:57 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 15:57 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2014
Kilometrazha: 150 000 - 159 999
Online
Sot 15:57 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 15:56 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2014
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 15:56 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 110 000 - 119 999
Online
Sot 15:56 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2014
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 15:56 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 150 000 - 159 999
Online
Sot 15:56 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2018
Kilometrazha: 90 000 - 94 999
Online
Sot 15:56 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2014
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 15:56 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 15:56 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 100 000 - 109 999
Online
Sot 15:56 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2013
Kilometrazha: 150 000 - 159 999
Online
Sot 15:55 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2017
Kilometrazha: 110 000 - 119 999
Online
Sot 15:55 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 150 000 - 159 999
Online
Sot 15:54 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 150 000 - 159 999
Online
Sot 15:54 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2014
Kilometrazha: 120 000 - 129 999
Online
Sot 15:54 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 duke filluar nga 19.99€

Viti: 2013
Kilometrazha: 110 000 - 119 999
Online
Sot 15:53 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2013
Kilometrazha: 170 000 - 179 999
Online
Sot 15:53 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2013
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 15:41 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 150 000 - 159 999
Online
Sot 15:17 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2014
Kilometrazha: 160 000 - 169 999
Online
Sot 15:12 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2014
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 14:46 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2017
Kilometrazha: 110 000 - 119 999
Online
Sot 14:39 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2017
Kilometrazha: 110 000 - 119 999
Online
Sot 14:38 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2014
Kilometrazha: 150 000 - 159 999
Online
Sot 14:38 Shitorja Vetura , Prishtinë

Opel Meriva 2013

Viti: 2013
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 14:38 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2013
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 14:38 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 100 000 - 109 999
Online
Sot 14:37 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 100 000 - 109 999
Online
Sot 14:37 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 14:37 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 14:36 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 80 000 - 84 999
Online
Sot 14:35 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2014
Kilometrazha: 140 000 - 149 999
Online
Sot 14:35 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 14:35 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2013
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 14:35 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2017
Kilometrazha: 110 000 - 119 999
Online
Sot 14:34 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2014
Kilometrazha: 150 000 - 159 999
Online
Sot 14:32 Shitorja Vetura , Prishtinë

EDI Rent a Car - +38345235555 cmimi duke filluar nga 19.99€

Viti: 2015
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 14:22 Shitorja Vetura , Prishtinë

Rent a car Dardania +38345880888

Viti: 2015
Kilometrazha: 150 000 - 159 999
Online
Sot 14:22 Shitorja Vetura , Prishtinë

RENT A CAR DARDANIA +38345880888 / 045880888

Viti: 2018
Kilometrazha: 55 000 - 59 999
Online
Sot 14:22 Shitorja Vetura , Prishtinë

RENT A CAR Dardania +38345880888

Viti: 2020
Kilometrazha: 50 000 - 54 999
Online
Sot 14:22 Shitorja Vetura , Prishtinë

Rent a Car Dardania +38345880888 Cmimi nga 19.99 E

Viti: 2014
Kilometrazha: 140 000 - 149 999
Online
Sot 14:22 Shitorja Vetura , Prishtinë

Rent a Car Dardania

Viti: 2014
Kilometrazha: 140 000 - 149 999
Online
Sot 14:21 Shitorja Vetura , Prishtinë

Rent a car Dardania +38345880888

Viti: 2014
Kilometrazha: 140 000 - 149 999
Online
Sot 14:21 Shitorja Vetura , Prishtinë

Rent a Car Dardania +38345880888

Viti: 2019
Kilometrazha: 60 000 - 64 999
Online
Sot 14:21 Shitorja Vetura , Prishtinë

Rent a Car Dardania +38345880888 Cmimi nga 19.99 E

Viti: 2013
Kilometrazha: 120 000 - 129 999
Online
Sot 14:21 Shitorja Vetura , Prishtinë

Rent a Car Dardania

Viti: 2016
Kilometrazha: 130 000 - 139 999
Online
Sot 14:21 Shitorja Vetura , Prishtinë

Rent a car Dardania +38345880888

Viti: 2015
Kilometrazha: 60 000 - 64 999
Online
Sot 14:21 Shitorja Vetura , Prishtinë

Rent a Car Dardania +38345880888 Cmimi nga 19.99 E

Viti: 2014
Kilometrazha: 95 000 - 99 999
Online
Sot 14:21 Shitorja Vetura , Prishtinë

Rent a Car Dardania +38345880888 WV Sharan

Viti: 2014
Kilometrazha: 110 000 - 119 999
Online

Shërbime rent a car për raste të ndryshme


Jeni duke kërkuar kompani apo persona fizik që ofrojnë vetura me qera? Tashmë ju jeni në vendin e duhur. Eksploroni faqen tonë të MerrJep.com dhe gjeni shpallje të shumta nga kompani që ofrojnë shërbimin "rent a car" brenda dhe jashtë Kosovës.

Mjafton të shkruani në kutinë e kërkimit “rent a car Gjilan”, “rent a car Prizren”, “rent a car ne Prishtine, “ rent a car Suhareke”, “rent a car Peja” për të parë rezultate të kërkimit që përshtaten me kërkesat tuaja.

Nëse kërkoni vetura me qera në Aeroportin e Shkupit apo vetura me qera në aeroportin e Prishtinës, MerrJep është partneri juaj i besueshëm. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të veturave të disponueshme direkt në këto dy aeroporte të rëndësishme.

Përditësohemi vazhdimisht me ofertat më të fundit të veturave me qira, ofrojmë çmime të konkurrueshme dhe shërbim cilësor.

Kerre me qera në gjithë Kosovën


Platforma MerrJep.com ka të postuara shpallje nga persona fizik dhe kompani që lëshojnë vetura me qera për vozitje brenda dhe jashtë Kosovës.

MerrJep.com është vendi ideal për të gjithë ata që duan të marrin vetura me qira nga kompani "rent a car", të cilat posedojnë shumë lloje të veturave me qira duke filluar nga veturat automatike, manuale, naftë apo benzinë. Ju mund të zgjidhni lloje të ndryshme të veturave në përputhje me nevojat e familjeve tuaja.

Si të merrni vetura me qera?


Pavarësisht nëse jeni në pushime, po qëndroni me familjen për fundjavë ose thjesht po kryeni punë, marrja e një veture me qera është mënyra më e shpejtë dhe më e përshtatshme për të kryer punë.

Filloni duke specifikuar llojin e veturës që kërkoni, periudhën e kohës për qira dhe cilësinë e dëshiruar të makinës. Pasi keni vendosur kriteret tuaja, shfletoni listën vetura me qera në MerrJep dhe krahaso ofertat e ndryshme nga kompanitë “Rent a Car”.. Përzgjidhni makinën që i përshtatet më së miri nevojave tuaja dhe bëni rezervimin direkt nga faqja jonë.


Në fillim

Uebfaqja jonë përdor Cookies për të përmirësuar eksperiencën tuaj në shfletimin e faqes. Duke klikuar "Unë pajtohem" ose duke vazhduar me përdorimin e uebfaqes, ju pajtoheni me përdorimin e Cookies. Nëse ju nuk pajtoheni, ju mund t'i ndryshoni parametrat e kërkimit në shfletuesin tuaj.

Më shumë informacione