Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Elektronika | Konzolatë për lojëra | Sony Computer Entertainment

Gameboy , 3
PS Vita , 871
PS1 , 17
PS2 , 1015
PS3 , 5862
PS4 , 3504
PS4 Slim , 259
PSP , 203

Në fillim