Prishtinë | TV/Fotoaparate/DVD/Satelitë | Televizorë dhe Projektorë

Sony , 104
Samsung , 273
LG , 144
Panasonic , 26
Philips , 82
Toshiba , 21
Hyundai , 1
Beko , 42
Telefunken , 29
Grundig , 108
Në fillim