Makina dhe mjete të ndryshme bujqësore në shitje

Makineri bujqësore dhe pyllore të reja dhe të përdorura në shitje në gjithë Kosovën. Gjeni freza, kosa,mbjellëse gruri, rimorkio për kafshë, makinë misri dhe makineri tjera bujqësore të markave Deutz Fahr, Hoëard, Freza e shumë marka tjera në MerrJep.com.

Sot 18:07 ,

Kosaqic

500 EUR

Sot 16:37 ,

Imt 539

3 400 EUR

Platfroma MerrJep.com është platforma më e madhe për tregti online e cila e bënë lidhjen mes shitësit dhe blerësit duke ia mundësuar kështu blerjen e gjërave nga komoditetit I shtëpisë suaj. Gjej makinerit bujqësore me ofertat më të mira dhe çmimet më të volitshme në shpalljet për makineri bujqësore të reja dhe të përdorura në shitje.

Gjej makineritë bujqësore dhe pyllore shpejtë dhe lehtë

Gjeni makina bujqësore dhe pyllore në platformën më të madhe për makina në shitje në Kosovë.

Kërkoni makineri në bazë të markës, modelit, çmimit dhe vitit të prodhimit. Filtroni shpalljet në bazë të modelit, vitit dhe lokacionit dhe gjeni vetëm ato që ju përshtaten juve.

Blej dhe shit makineri bujqësore të reja dhe të përdorura në MerrJep.com

Shpallje për makina bujqësore dhe pyllore. Gjeni ofertat më të mira për makineri bujqësore dhe pyllore të reja dhe të përdorura në gjithë Kosovën. Shikoni shpalljet dhe gjeni makineri të ndryshme si freza Fpm 2.60, kosa Deutz Fahr 1.85, presa Howard 180 dhe lloje tjera të makinerive në MerrJep.com.

Nëse keni makineri bujqësore të reja po të përdorura për të shitur eja në MerrJep.com. Regjistro shpallje me të gjitha informacionet e nevojshme për makineri bujqësore dhe pyllore dhe gjej blerësin potencial në mesin e 18.978 shpalljeve për makineri bujqësore në gjithë Kosovën.


Në fillim