Besianë | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | MerrJep

AWD , 2
Ford , 8
Iveco , 44
Beko , 1
MAN , 143
Opel , 4
Scania , 7
Në fillim