Pushk | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën.

24 Gush 21:59 ,

Pushk airore

160 EUR

14 Korr 10:15 ,

pushk ajrore

350 EUR

21 Gush 12:56 ,

Pushk gjuetije

850 EUR


  • Pushk në kategorinë All Category
  • Pushk ajrore në kategorinë All Category
  • Pushk në kategorinë Pajisje sportive dhe aktivitete në natyrë
  • PUshk në kategorinë Baraka dhe garazha
  • Pushkolli në kategorinë All Category
  • pushk në kategorinë Makina të dëmtuara (për pjesë)
  • Pushk ajrore në kategorinë Vila
  • Pushk në kategorinë Sport dhe rekreacion
  • Pushk në kategorinë Biznes dhe punë
  • Pushk gjuetie në kategorinë All Category

Në fillim