Prizren | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Ngrohës dhe Klima | MerrJep

Alfa Plam , 35
Neo , 4
Panasonic , 2
Tesy , 1
Termo , 22
LG , 4
Vivax , 4
Në fillim