Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Elektronika | Konzolatë për lojëra | Sony Computer Entertainment

Gameboy , 3
PS Vita , 860
PS1 , 17
PS2 , 1009
PS3 , 5755
PS4 , 3356
PS4 Slim , 225
PSP , 204

Në fillim