galaxy note | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Elektronika | Telefona celular

Samsung , 783
Huawei , 3
Sony , 2
Alcatel , 1
HTC , 1
LG , 1
Motorola , 1

Në fillim