Tv | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | TV/Fotoaparate/DVD/Satelitë | Televizorë dhe Projektorë

Samsung , 844
LG , 380
Philips , 308
Sony , 251
Grundig , 226
Panasonic , 89
Telefunken , 87
Beko , 56
Toshiba , 51
Lenovo , 5
Hyundai , 2

  • Tv në kategorinë TV/Fotoaparate/DVD/Satelitë
  • tv në kategorinë TV/Fotoaparate/DVD/Satelitë
  • TV në kategorinë All Category
  • tv në kategorinë Elektronika
  • Tv në kategorinë TV/Fotoaparate/DVD/Satelitë
  • TV në kategorinë Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake
  • tv në kategorinë All Category
  • Tv në kategorinë Elektronika
  • Tv në kategorinë Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake
  • Tv në kategorinë TV/Fotoaparate/DVD/Satelitë

Në fillim