Gjilan | Instrumente dhe Pajisje muzikore | Sinta/Harmonikë/Piano dhe shtesat e tyre | MerrJep

Yamaha , 6
Korg , 37
Roland , 10
Behringer , 1
M-Audio , 1

Në fillim