Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Makina | Vetura | BMW | Seri 1

114 , 104
116 , 260
118 , 468
120 , 358
123 , 58
125 , 44
130 , 25
135 , 27
12 500 EUR
7 400 EUR
Në fillim